امروز دوشنبه، 19 آذر 1397
آشپزی

طرز پخت رولت الویه

طرز پخت رولت الویه
به این پست امتیاز دهید

طرز پخت رولت الویه : رولت الویه یک پیش غذای خوشمزه است.که به عنوان پیش غذا سرو میشود و ظاهر زیبایی به سفره شما می دهد.مواد لازم برای طرز پخت رولت الویه به شرح زیر است:

مواد لازم :
25گرم نخود فرنگی
• 20گرم هویج
•1 کیلو سیب زمینی
•10 گرم سیب(پوست کنده)
•آب لیمو، نمک و فلفل
• 6 قاشق غذاخوری سس مایونز
•3 قاشق غذاخوری خامه ترش
•2.5 دسی لیتر سوپ سبزیجات / سوپ / آب
•60 گرم ژلاتین
• 5 تخم مرغ
• برای تزئین
• 1 فلفل قرمز، 1 دسته جعفری
• گوشت گوزن و آهو

طرز پخت رولت الویه

 طرز  پخت رولت الویه

تخم مرغ ها 10 دقیقه پخته شوند تا سفت شوند . بذارین تا تو آب سرد خنک بشن، و بعد پوست بکنینشون. هویج خرد شده، سیب زمینی و نخود فرنگی رو هر کدوم جداگانه در آب نمک بپزید تا نرم بشن. بلافاصله از صافی رد کنید و بذارید خنک بشن. سیبهارو پوست بکنید و به مکعب های کوچیک خرد کنید و با آبلیمو آغشته کنید تا سیاه نشن.
سبزیجات و سیب هارو همه رو تو یه کاسه ی بزرگ بریزید. سس مایونز را با خامه ترش، نمک و فلفل و هم بزنید، نتیجه ش نباید بی نمک باشه !
سس را با سبزیجات مخلوط می شوند.
2.5 دسی لیتر سوپ سبزیجات رو با ژلاتین قاطی کنید. روی شعله ی ملایم حل میکنیم و هم میزنیم . بعد میذاریم تا خنک بشه.

گوشت رو برش های دراز می زنیم که توی کار تو راستاهای مختلف بذاریمشون.
آب ژلاتینی رو با سالاد سس مایونز دار ( که بالا ترکیب کرده بودیم) مخلوط میکنیم.
یه مقدار از سالاد رو ته ظرف میریزیم . بعد روش تخم مرغ هارو ردیفی میذاریم. حالا کل ظرف رو با گوشت و سالاد پر میکنیم و فشار میدیم تا منفذی اون وسطا نمونده باشه.
دورو ورِ سالاد رو با فویل میگیریم .و میذاریم تو یخچال تا سفت بشه . 5 ساعت کافیه براش ولی اگه میخواین مطمئن بشین ازش یه شبانه روز بذارین تا خوب خودشو بگیره.

برش میزنیم و با برشای فلفل رنگی، جعفری و گوجه تزئینش می کنیم .

اینجا گوشت آهو گفته و نپخته اون رو( یه گوشت خیلی لطیف نیازی به پخت نداره ) ولی از اونجا که ما گوشت آهو نداریم میتونیم از برش سینه ی مرغ یا راسته گوسفندی که پختیمشون استفاده کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید