آشپزی

3 روش رایج، اصولی و ساده پختن بیکن که همه باید بدانند

در این مقاله به 3 روش رایج، اصولی و ساده پختن بیکن اشاره میکنیم که امروزه در سراسر دنیا مرسوم اند. پختن بیکن یکی از آسان ترین کارها و هم چنین خوش طعم ترین غذاها می باشد. برای پختن بیکن نیاز نیست وقت بسیاری صرف کنید. به راحتی می توانید با خرید یک بسته بیکن و همچنین استفاده از یکی از روش های زیر به پختن بیکن در منزل بپردازید این روش ها هم شامل پختن بیکن برای یک وعده صبحانه ساده وهمچنین پختن بیکن برای چندین نفر می باشد. با میس مگ مجله و مرجع تخصصی بانوان همراه باشید:

پختن بیکن کاری دشوار یا آسان؟

پختن بیکن بدون اینکه دچار سختی شوید کمی دشوار است. اما هنگامی که به آن رگه های گوشتی و چرب که برای شما سرو شده است فکر میکنید قطعا زحمت پختن بیکن را قبول می کنید. حتی آسان ترین غذا ها هم با روش های پخت و آشپزی مناسب خوشمزه می شوند.

راحت ترین روش طبخ داخل دیگ

این روش اثبات شده و عالی بهترین راه برای پخت همزمان 6 تا 8 تکه در یک زمان است
1.تکه های بیکن را 15 تا 20 دقیقه قبل از پخت از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار داهید. در این حالت بیکن ها خیلی بهتر طبخ می شوند. درست مانند استیک
2.به هیچ وجه دیگ را قبل از اینکه تکه های بیکن را داخل آن قرار دهید حرارت ندهید. تکه های گوشت را داخل ظرف بخوابانید بدون آنکه روی همدیگر بیافتند. این روش کمک میکند که چربی به آرامی و به تدریج خارج شود.
3.دوباره با دمایی کمی بیشتر از دمای میانه شروع به طبخ نمایید. این روش بهترین حالت برای پختن است. تکه های بیکن را به صورت مداوم بچرخانید تا به مقداری می خواهید سرخ شوند. این عمل را 8 تا 12 دقیقه ادامه دهید.
4.سپس بر روی یک تکه کاغذ مخصوص آشپزی که داخل ظرف پهن نموده اید روغن غذا را بگیرید

روشی برای آشپزی برای تعداد زیادی از افراد توسط یک اجاق

اگر قصد دارید برای تعداد زیادی از افراد اشپزی کنید و مایل نیستید وقتی برای شستشو و زیر و رو کردن بیکن ها بگذارید این بهترین روش است که هم کثیف کاری کمی دارد و هم بسیار ساده است
1. یک تکه برگه پخت غذا را به همراه فویل یا کاغذ پارچمنت روی هم قرار دهید سپس تا می توانید تکه های بیکن را در کنار هم قرار دهید بدون آنکه بر روی یک دیگر قرار گیرند.
2. ابتدا این رول را در یک اجاق سرد قرار دهید. سپس اجاق گاز را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید سپس تا به مقدار دلخواهتان سرخ شود به مدت 25 تا 35 دقیقه بگذارید که داخل اجاق قرارگیرد و طبخ شود.
3. در آخر بر روی یک برگه کاغذ مخصوص گرفتن روغن غذا محصول را خشک کنید

روش پخت فقط برای چند تکه و برای صبحانه ای ساده

اگر فقط چند تکه بیکن برای یک همبرگر خوشمزه و یا یک ساندویچ عالی نیاز دارید این بهترین روش برای آشپزی بیکن هایتان است.
1. ابتدا داخل بشقاب مخصوص ماکروویو 2 لایه دستمال کاغذی قرار دهید.
2. تکه های بیکن را بدون اینکه برروی هم قرار بگیرند داخل ظرف قرار دهید.
3. به مقداری که تمایل دارید بگذارید که بیکن ها خوب سرخ شوند. از آنجایی که از دستمال کاغذی در زیر ظرف استفاده کرده اید دیگر نیازی به خشک کردن و گرفتن روغن بیکن ها نیست

پختن بیکن چرا غذایی بسیار مورد توجه است؟

بیکن در تمامی کشور های دنیا غذایی شناخته شده و بسیار خوش طعم می باشد به گونه ای که اکثر افراد به عنوان صبحانه ای دلچسب و لذیذ از این غذا یاد میکنند و همراه با یک تا دو عدد تخم مرغ در وعده غذایی روزانه خود قرار داده اند.

دیدگاهتان را بنویسید