آشپزی

پن کیک باترمیلک

پن کیک باتر میلک ،هم شبیه پنکک های کلاسیک است، اما با کمی تغییراتی،این پنکک هم طعم فوق العاده دارد، حتی اگر یه بار این نوع پنکک را مزه کنید قول می دهم مزه اش همیشه به یادتان خواهد ماند. امروز به آموزش این نوع پنکک می پردازیم با این آموزش در مجله اینترنی میس مگ همراه باشید..  استفاده از باترمیلک در دستورات کیک باعث نرم و لطیف شدن کیک میشه. برای درست کردن یک لیوان باترمیلک کافیه 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید رو توی لیوان ریخته روش شیر معمولی بریزید و توی دمای معمولی اتاق به حال خودش رها کنید. بعد از 15 دقیقه باترمیلک شما آمادست.

مواد لازم برای درست کردن پن کیک باترمیلک:

آرد سفید 1 پیمانه

شکر سفید 1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

جوش شیرین ½ قاشق چای خوری

نمک کمی

باترمیلک 1 پیمانه

شیر ¼ پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

 پن کیک باترمیلک

طرز تهیه پن کیک باترمیلک :

پن کیک باترمیلک:در ظرفی مواد خشک را الک کرده مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ،شیر، باترمیلک و کره ذوب شده را با چنگال مخلوط کنید. فعلا این دو مخلوط را با هم ترکیب نکنید. تابه نچسب را با چند قطره روغن چرب کرده روی حرارت متوسط گرم کنید. دقت کنید نباید داخل تابه زیاد روغن بریزید فقط در حد چرب شدن. حالا مواد خیس را به مواد خشک اضافه کرده با قاشق یا چنگال در حد مخلوط شدن بزنید. نباید زیاد مواد را بزنید. سپس با ملاقه یا قاشق مواد پن کیک را داخل تابه ریخته پس از اینکه پن کیک خودش را گرفت آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. اندازه پن کیک میتواند در حد یک قاشق یا در حد کل ماهیتابه باشد.اما توصیه می کنم پنکک لقمه ای آماده کنید بهتر است هم برای خوردن راحت است، که هر کس به اندازه ی خود برمیدارد و همینظور تزیین زیبایی خواهد داشت.با اموزش های دیگر پنکک در مجله اینترنی میس مگ همراه ما باشید.

دیدگاهتان را بنویسید