امروز شنبه، 26 آبان 1397
آشپزی

روش تهیه آش ماست زنجانی

آش ماست زنجانی
روش تهیه آش ماست زنجانی
امتیاز 3.3 از 3 رای

آش ماست یکی از غذاهای معروف استان زنجان است که طرفداران زیادی در این استان دارد و بسیار خوشمزه و برای بدن انسان مفید است و در سراسر ایران زمین آش ماست زنجانی بسیار معروف و دوست داشتنی است.

مواد لازم آش ماست برای 4 نفر

ماست: پانصد گرم                      سینه مرغ: دو عدد

برنج: صد گرم                          لپه: هشتاد گرم

سیر: ده حبه                             پیاز: پنج عدد

شوید خشک: بیست گرم               نعناع خشک: پانزده گرم

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

روش تهیه:

برای تهیه آش ماست سیر را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بکوبید، سینه مرغ را بپزید و آن را تکه تکه کنید. پیاز را ریز ریز کنید و در مقداری روغن تفت دهید. برنج را بشویید و با پنج لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بپزد و لعاب بیندازد سپس سیر کوبیده شده را به برنج اضافه کنید. پس از پانزده دقیقه شوید خشک را اضافه کنید، لپه را که از قبل خیس داده اید جداگانه بپزید و به مخلوط برنج اضافه نمایید و آش را خوب مخلوط کنید.

پس از پانزده دقیقه باید تکه های مرغ را اضافه کنید، به مدت ده دقیقه آنها را خوب  مخلوط کنید، سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید، آش را از روی حرارت بردارید و ماست را در آن بریزید. آش را خوب هم بزنید تا ماست کاملا با مواد مخلوط شود، سپس در کاسه بریزید و با نصف باقی مانده پیازداغ و مقداری نعناع داغ تزیین کنید (برای تهیه نعناع داغ باید مقداری نعناع خشک را پنج دقیقه در آب خیس کنید سپس یک دقیقه در مقداری روغن تفت دهید).

نکته: برای تهیه آش ماست، ماست را پیش از ریختن در آش حتما در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا ماست پس از ریختن در آش نپرد.

فرشاد خزلی
نویسندهفرشاد خزلی
عضو تحریریه

دیدگاهتان را بنویسید